Barbera Esperia szemes kávé 1kg

8 590 Ft

(60 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 8 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 8 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 80 Ft.

Adóval együtt

Szemes kávé

Egységár: 8590 Ft/kg

Mennyiség Nincs készleten

Az Esperia testes, erős, tiszta, lekerekedett ízvilágú kávékeverék sűrű, vastag krémmel. Ízbeli jellemzői: karamell és "kávés" íz hosszan tartó utóízzel.

40% Arabica - 60% Robusta kávé

Nettó súly: 1 kg

A Kávékorzó teszt összefoglalója: A kávébabok közepesen sötét és szép egyenletes pörkölésűek, kis olajossággal a szemeken. Krémje kissé sötétebb mint az átlagos mogyoróbarna, vastag, erős, egy szóval jellemezve kiváló. Fogyasztás közben sem veszít teltségéből, és szépen megfesti a csésze falát. A Barbera Esperia másik nagy előnye, hogy úgymond "bolondbiztos" keverék. Rendkívül toleráns az elkészítés módjával kapcsolatosan, és elég nehéz elrontani. Íze egy csokoládés alapokon nyugvó kompozíció, melyben megtalálhatóak a pörkölt magvas aromák, mandula, mogyoró, amit megbolondít a karamell, vanília és a mézes-nektáros édesség. Az egész blend rendkívül meggyőző, és tökéletes harmóniát alkot. A szájban selymes, lágy olajos hatású. Testessége kifogástalan. Utóíze hosszú kakaós, mokkás, karamellás lecsengésű. Jól szerepelt kapucsínónak, és eszpresszónak elkészítve is. Összességében egy rendkívül harmonikus, tökéletesen megkomponált keverék, amit mindenkinek javaslunk kipróbálni, aki kedveli az igazi olasz eszpresszót. Minket teljesen meggyőzött, és egyöntetűen megálapítottuk, hogy régen járt már ennyire finom kávé tesztlaborunkban. Kérünk még!!!

A részletes tesztet alábbi linkre kattintva olvashatja el:

Kávékorzó: Barbera Esperia - amit meg kell kóstolni

A csomagolás képe illusztráció

Minőségét megőrzi: 2022.09.

Bb-esperia

Adatlap

Súly
1kg
Arabica-Robusta arány
40-60
Koffeintartalom
Koffeint tartalmazó
Értékelés 
2020-10-17

Az egyik legjobb kávé

Több mint 10 éve ismerem és iszom ezt a kávét, de még mindig ez az egyik nagy kedvencem. Imádom a csokoládés utóízét :-)

Értékelés 
2020-09-18

Kiváló kávé

Az Arabica Robusta arány tökéletes

  • 1 vásárló a (az) 1 közül hasznosnak találta ezt az értékelést.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása