Pellini Koffeinmentes UIK szemes kávé 500g

4 990 Ft

(71 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 4 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 4 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 40 Ft.

Adóval együtt

Nettó súly: 500g
100% Arabica kávé
Egységár: 9980 Ft/kg

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

Kiváló minőségű, természetes eljárással előállított koffeinmentes arabica és robuszta kávékeverék.

A kávészemekben található koffeintartalmat széndioxiddal dúsított víz segítségével távolítják el. Ez a természetes anyag biztosítja a kávé eredeti ízének és aromájának tökéletes megőrzését, valamint azt, hogy professzionális baristák is szívesen használják ezt a kávékeveréket.  Koffeintartalom: kevesebb mint 0,1%.

Az eljárás lényegében a szuperkritikus állapotban levő szén-dioxid (CO2) alkalmazásával valósul meg. A szuperkritikus állapot a három halmazállapot (szilárd, gáz és folyékony - hármaspont) közös hőmérséklet és nyomásértéke felett valósul meg. Ebben az állapotban a gázok, ez esetben a szén-dioxid (CO2) nagyobb oldóhatással rendelkeznek, mint normál körülmények között és az értékek (hőmérséklet és nyomás) variálásával ez az oldó hatásfok szabályozható. A szén-dioxid (CO2) alkalmazását a koffein kioldásában a következő módon foglalhatnánk össze egy mondatban: A koffein kivonása, mérgező oldószerek használata nélkül.

A szén-dioxid (CO2) oldóképességének szabályozásával (hármaspont feletti értékek), nagy pontossággal szabályozható a koffein kivonása a kávéból.

A Pellini törekszik arra, hogy mindig hibátlan ízű és állandó minőségű kávé kerüljön a csomagolásba. Az UNI EN ISO 9001:2008 szabvány alkalmazása garantálja a(z) :

Gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat,

Természetes koffeinkivonási eljárást,

Keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást,

Gyártás folyamatos ellenőrzését,

Szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét.

Felbontást követően zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolja.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év) 

Származási ország: Olaszország

Nettó súly: 500g

HU406

Adatlap

Súly
500g
Arabica-Robusta arány
Arabica-robusta keverék
Koffeintartalom
Koffeinmentes

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása