Pellini Koffeinmentes UIK szemes kávé 500g

4 990 Ft

(71 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 4 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 4 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 40 Ft.

Adóval együtt

Nettó súly: 500g
100% Arabica kávé
Egységár: 9980 Ft/kg

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

Kiváló minőségű, természetes eljárással előállított koffeinmentes arabica kávékeverék. A kávészemekben található koffeintartalmat széndioxiddal dúsított víz segítségével távolítják el. Ez a természetes anyag biztosítja a kávé eredeti ízének és aromájának tökéletes megőrzését, valamint azt, hogy professzionális baristák is szívesen használják ezt a kávékeveréket. Koffeintartalom: kevesebb mint a 0,1%.


A Pellini törekszik arra, hogy mindig hibátlan ízű és állandó minőségű kávé kerüljön a csomagolásba. Az UNI EN ISO 9001:2000 szabvány alkalmazása garantálja a: Gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat, Természetes koffeinkivonási eljárást, Keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást, Gyártás folyamatos ellenőrzését, Szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét. A tasakok egyirányú szelepe meggátolja az oxigén bejutását, így a kávé megőrzi frissességét. Felbontást követően zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolva tovább megőrizhető a frissessége.

Nettó súly: 500g

Pel-Decaf500
2020-01-20

Adatlap

Súly
500g
Arabica-Robusta arány
100% arabica
Koffeintartalom
Koffeinmentes

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása