• Új
Impresso Peru San Martin AA Specialty szemes kávé 250g

Impresso Peru San Martin AA Specialty szemes kávé 250g

3 200 Ft

(90 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 3 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 3 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 30 Ft.

Adóval együtt Szállítás 1-3 napon belül

Egységár: 12800 Ft

Nettó súly: 250g

Mennyiség Utolsó darabok raktáron

IMPRESSO MICRO ROASTERY - Alapítva 2017.

A kávé tudomány, közösség és szenvedély – egyetlen csészébe zárva.
Az alapítást megelőzően pörkölőmesterünk, Körmendi Gábor ideje jelentős részét Dániában töltötte, ahol az egyik legnagyobb szaktekintélytől, Morten Münchow-tól sajátíthatta el a pörkölés tudományát. Ezt egy átfogó, 12 hetes intenzív sensory képzés követte, ahol a kávé ízösszetevőinek pontos elemzését és értékelését sajátította el. Pörkölés során számára a legfontosabb a kávé területi- és fajtajellege mellett az édesség maximális kihangsúlyozása.
A remek alapanyagokról pedig beszerzőnk, Gál Vivien gondoskodik, aki a nemzetközi kávés szervezetnél (SCA) oklevelet szerzett.
Kávéinkat az újonnan piacra lépő lengyel cég, a Coffed SR5-ös pörkölőjén pörköljük, manufakturális körülmények között.

Impresso Micro Roaster - Peru San Martin AA espresso készítéséhez pörkölt specialty kávé

Origin: Peru

Régió: San Martin

Tartomány: Moyobamba

Fekvés: 1100 – 1750 m

Variáns: Pache, Costa Rica 95, Catimor, Typica

Szüret: május – szeptember

Eljárás: mosott

Ízjegyek: alma, citrus, mogyoró, szilva

Pörkölés dátuma: 2020.05.18.

Moyobamba egyike annak a tíz tartománynak, melyek San Martin északi régióját teszik ki. A régióban nagyjából 3500 orchidea faj honos, ez tette Moyobambát az Orchideák Városává. Ugyanakkor 2005-ig a régió erősen a drogkereskedelem hatása alatt volt, ám azóta egy gyönyörű mezőgazdasági és turisztikai attrakcióvá vált a Perui Amazon esőerdővel együtt.

A környék közösségi akcióinak csúcsa 2016-ban érkezett el, az Associacion Agroexportadora de la Region San Martin megalakulásával. A szervezet célja a farmerek életminőségének javítása, melyet a technikai eszközök megosztása és a kávé minőségének javítása útján igyekeznek elérni. A szervezetet 413, 13 különböző közösségből érkező farmer alapította. A szervezet tagonként 2,8 hektáros átlagos parcella területtel rendelkezik. Továbbá, a barátokkal és családokkal való kooperáció során etikai és környezeti elismerést is elértek, valamint a csészeminőség is egyre javult.

Nettó súly: 250 g

Imp-Peru250
2020-04-03

Adatlap

Súly
250g
Arabica-Robusta arány
100% arabica
Koffeintartalom
Koffeint tartalmazó

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása