Danesi Emerald szemes kávé 1kg

8 990 Ft

(63 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 8 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 8 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 80 Ft.

Adóval együtt

Egységár: 8990 Ft/kg

Nettó súly: 1kg

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

1905-ben Alfredo Danesi, a márka titkos receptjének tudója valóra váltja régi álmát és megnyitja Rómában a „Nencini & Danesi" kávéházat. Elkápráztatja a hűséges vásárlóit az „Espresso Danesi" márkával, mely rövid időn belül behozza a befektetett pénzt. Alfredo tudását és szenvedélyét tovább örökíti fiának Giovanninak, aki apja oldalán dolgozva lelkiismeretes és szenvedélyes szakértője lesz a kávénak. Giovanni irányítása a alatt a Danesi vállalat növekszik és lerakja a Danesi kávéként ismert márka alapjait, melyet ma már egész Olaszország és az egész világ ismer. A Danesi kávé Rómából indult majd egy évszázaddal ezelőtt világhódító útjára. Jelentősen fejlődött az elmúlt száz évben a kutatások és a fejlesztések eredményeképpen, míg elérték azt az ízt, amellyel ismertté vált Olaszországban és az egész világon. Bár a Danesi mindig kihasználta az aktuális kor fejlett, kifinomult technológiáját, és ennek köszönhetően szüntelen minőségi fejlődésen ment keresztül, a hagyományaihoz fűződő kapcsolata mindig megmaradt. A Danesi kávé titka a TRADÍCIÓ, a hagyomány szeretete.

A Danesi Emerald egy jól eltalált kombináció, amely 70% Arabica, és 30% Robusta (melyek Indonéziábók, és Indiából származnak) szemekből áll. 

Az Emerald egy stabil, toleráns kávékeverék. Kevés keserű anyagot tartalmaz, így meggyőző, zamatos csokoládés, mandulás ízzel rendelkezik. Testessége közepes. Utóíze hosszú, mokkás jellegű, fűszeres jegyekkel a háttérben. Kíváló alapanyag tejes alapú kávék, mint Cappucino, Latte Macchiato, vagy Caffé Latte elkészítéséhez, mivel a tejjel együtt az aromajá még jobban érvényesül.

Nettó súly: 1kg

 

HU2066

Adatlap

Súly
1kg
Arabica-Robusta arány
70-30
Koffeintartalom
Koffeint tartalmazó

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása