Luis Collections ízesített szemes kávé 90g

1 690 Ft

(131 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 1 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 1 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 10 Ft.

Adóval együtt

Egységár: 18777 Ft/kg

Ízesítés
Mennyiség Különböző formában elérhető

A Luis szemes kávék világa most néhány pillanatnyi utazásra hívja Önt, emlékeibe, múltja majdnem elfeledett kávézásaihoz! Eszébe jut e az, ahogyan évekkel ezelőtt világrengető beszélgetésekhez vagy éppen baráti diskurálásokhoz kortyolta a kávét? Egy félbehagyott reggelinek az emléke, a délutáni kávézások szépen terített asztala, az ágy mellett feledett bögre…. Emlékszik? Évezredek óta kávézunk, mert kávézni élmény és remek időtöltés. De Luis kávéi nemcsak az emlékek újbóli megélését kínálják Önnek, hanem olyan jelenbeli pillanatokat is, amelyek évek múlva válhatnak majd maradandó emlékekké.
 
A luis szemes kávé egyenlő a minőséggel.
A Luis szemes kávék külön figyelmet érdemelnek. Már a kávé kiválasztása, tárolása és a pörkölési folyamata, különleges odafigyeléssel történik. Pörkölőmesterek azon dolgoznak, hogy tökéletes minőségűre pörköljék kávéinkat, ezért a lehető legtökéletesebb ízű kávét hozták létre.
A Luis pörkölt kávéi a hagyományos eljárást követik. Lassan és alacsony (160-200°C) hőfokon pörkölik gázlángú dobpörkölőn, távol maradva az ipari eljárásoktól. Mivel minden kávéfajtát különböző hőmérsékleten kell pörkölni, ezért úgynevezett “kézi pörkölést” alkalmaznak. A forró kávébabot ezután gyorsan és óvatosan friss levegővel hűtik, ezért a világ egyik legjobb minőségű kávéját kortyolhatja.
Válassza bármelyiket is, biztos lehet abban, hogy kiváló minőséget tart a kezében, amely boldog pillanatokat fog szerezni.
Összetevők: Pörkölt kávé (100% Arabica), aroma
Nettó súly: 90g
LC-235436

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása