Forever Miss Conny kávéfőző

7 490 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 7 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 7 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 70 Ft.

Adóval együtt Szállítás 1-3 napon belül

Rozsdamentes kotyogós kávéfőző

Méret
Mennyiség Készleten

Forever Miss Conny - Pratktikus, esztétikus, indukciós. Az eredeti dizájnban egyesül az időtálló elegancia és a kiváló minőségű, legkorszerűbb anyagok használata.

Ergonomikus fogantyú: az ergonomikus formájú fogantyú bakelitből készül, mely ellenáll a magas hőmérsékletnek. Robosztus és megbízható, rendkívül kényelmes fogást biztosít.

Rozsdamentes acél: anyaga elnyűhetetlenné teszi a kávéfőzőt és évekig megőrzi ragyogó fényét.

Szilikon tömítés: könnyű kicserélni, higiénikus szilikonból készül, könnyű tisztítani, hőálló és tartós. Az alkatrészek hozzáférhetők.

Ergonomikus nyitás: ergonomikusan a perem szélénél elhelyezett gomb könnyen nyithatóvá teszi a kávéfőző fedelét, lehetővé téve az egykezes használatot.

Tükörfényes polírozás: fényes kivitel, köszönhetően a nagyon gondos fényezési folyamatnak, mely kiemeli vonalait és esztétikus megjelenését.

A kávéfőző aljának átmérője:

  • 2 személyes - 8 cm
  • 4 személyes - 9,3 cm
  • 6 személyes - 10,2 cm

Gáz, elektromos, kerámia és indukciós főzőlapon használható. Figyelem: a 2 személyes nem minden indukciós tűzhelyen működik a kisebb átmérő miatt
Rozsdamentes acélból készül, alumíniumot nem tartalmaz.
Mosogatógépben való mosását nem ajánljuk

Olasz minőség és dizájn
Alkatrész utánpótlás megoldott

Jótállás: 2 év

Mivel vannak olyan indukciós tűzhelyek, amelyek csak meghatározott átmérő fölötti edényeket tudnak melegíteni (főként a régebbi típusúak), rendelés előtt nézd meg a főzőlapod használati utasításában, hogy mekkora a legkisebb edény, amely működni fog rajta. Első használatkor tedd a kávéfőzőt a legkisebb főzőzónára víz és kávé nélkül, majd pár másodpercre kapcsold be a tűzhelyet. Ellenőrizd, hogy a kávéfőző melegszik-e, majd vedd le a tűzhelyről. A tűzhely jelezni fogja, ha nem tudja melegíteni a kávéfőzőt. 

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

F-121302
2016-12-05

Adatlap

Bevonat/anyag
Rozsdamentes
Tűzhely
Indukciós

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása