Bialetti Musa Induction rozsdamentes kávéfőző, 4 személyes

13 190 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 13 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 13 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 130 Ft.

Adóval együtt

Indukciós rozsdamentes kotyogós kávéfőző

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A Bialetti Musa ugyanazt az eredeti olasz eszpresszót készíti, ugyanazzal a módszerrel, mint az eredeti Moka Express.

A Musa rozsdamentes acélból készült, és az összes főzőlappal használható, beleértve az indukciós főzőlapot is. Az elegáns és kifinomult megjelenésnek köszönhetően tökéletes kiegészítője az összes konyhának.

Élelmiszer minőségű rozsdamentes acélból készült, ergonomikus, hőálló fogantyúval és gombokkal, valamint a Bialetti szabadalmaztatott biztonsági szeleppel.

Az autentikus eszpresszó percek alatt történő előállításához egyszerűen töltse fel a víztartályt vízzel, adja hozzá kedvenc eszpresszó kávéját a tölcsérhez, és óvatosan melegítse.

Gáz, elektromos és kerámia és indukciós főzőlapon használható

Rozsdamentes acélból készül
Mosogatógépben mosható

A kávéfőző aljának átmérője: 8,5 cm.

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

Amennyiben indukciós főzőlapon szeretné használni ezt a kávéfőzőt, vásárlás előtt az indukciós lap használati útmutatjából tájékozódjon, hogy mekkor a legkisebb átmérőjű edény, amit az indukciós főzőlap melegíteni tud. Kicsomagolás után szíveskedjék ráhelyezni a kávéfőzőt az indukciós lapra (kávé és víz beletöltése nélkül!) és ellenőrizni, hogy működik-e

Ajándékkatalógus

HU2394

Adatlap

Bevonat/anyag
Rozsdamentes
Tűzhely
Indukciós
Méret
4 személyes

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása