Forever Miss Conny indukciós kávéfőző, 4 személyes

8 390 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 8 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 8 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 80 Ft.

Adóval együtt

Rozsdamentes kotyogós kávéfőző

Mennyiség Nincs készleten

Forever Miss Conny - Pratktikus, esztétikus. Az eredeti dizájnban egyesül az időtálló elegancia és a kiváló minőségű, legkorszerűbb anyagok használata.

Ergonomikus fogantyú: az ergonomikus formájú fogantyú bakelitből készül, mely ellenáll a magas hőmérsékletnek. Robosztus és megbízható, rendkívül kényelmes fogást biztosít.

Rozsdamentes acél: anyaga elnyűhetetlenné teszi a kávéfőzőt és évekig megőrzi ragyogó fényét.

Szilikon tömítés: könnyű kicserélni, higiénikus szilikonból készül, könnyű tisztítani, hőálló és tartós. Az alkatrészek hozzáférhetők.

Ergonomikus nyitás: ergonomikusan a perem szélénél elhelyezett gomb könnyen nyithatóvá teszi a kávéfőző fedelét, lehetővé téve az egykezes használatot.

Tükörfényes polírozás: fényes kivitel, köszönhetően a nagyon gondos fényezési folyamatnak, mely kiemeli vonalait és esztétikus megjelenését.

A kávéfőző aljának átmérője: 9,3 cm

Gáz, elektromos, kerámia és indukciós főzőlapon használható.
Rozsdamentes acélból készül, alumíniumot nem tartalmaz.
Mosogatógépben való mosását nem ajánljuk

Olasz minőség és dizájn
Alkatrész utánpótlás megoldott

Jótállás: 2 év

Mivel vannak olyan indukciós tűzhelyek, amelyek csak meghatározott átmérő fölötti edényeket tudnak melegíteni (főként a régebbi típusúak), rendelés előtt nézd meg a főzőlapod használati utasításában, hogy mekkora a legkisebb edény, amely működni fog rajta. Első használatkor tedd a kávéfőzőt a legkisebb főzőzónára víz és kávé nélkül, majd pár másodpercre kapcsold be a tűzhelyet. Ellenőrizd, hogy a kávéfőző melegszik-e, majd vedd le a tűzhelyről. A tűzhely jelezni fogja, ha nem tudja melegíteni a kávéfőzőt. 

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

F-121303

Adatlap

Bevonat/anyag
Rozsdamentes
Tűzhely
Indukciós
Méret
4 személyes

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása