• Új
Bialetti Brikka New személyes kávéfőző

Bialetti Brikka New kotyogós kávéfőző, 4 személyes

15 990 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 15 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 15 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 150 Ft.

Adóval együtt

Kotyogós kávéfőző megújult nyomásfokozó szeleppel

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A speciális tető láthatóvá teszi a Brikka hihetetlen újdonságát: „Kávé krémes habbal, olyan mint egy kávézóban”. Intenzív és krémes, erős és bársonyos kávé, mely különleges pillanatokat szerez Önnek minden egyes nap.


A Bialetti Brikka forradalmasítja az otthoni eszpresszó készítés és fogyasztás gyakorlatát. A speciális nyomásszabályozó szelepnek köszönhetően otthonában élvezheted a gazdag, intenzív ízű habos kávét.

A Brikka rendszer széles körű technológiai és minőségi kutatás eredménye, világszabadalom védi. A kávéfőző felső részében található a speciális, szabadalmazott nyomásszabályzó szelep, mely egy meghatározott nyomás eléréséig visszatartja a vizet. A szelep nyitása után a víz erőteljesen préselődik át a kávén és spriccelve folyik ki, így az olasz espresso kávé tetejét koronázó cremához hasonló, krémes hab képződik az ital tetején, a kávé íze pedig aromákban gazdagabb, finomabb.

Gondosan kövesd a használati utasítást és élvezd az igazi krémes eszpresszót, mint amilyet egy itáliai bárban.

Az új, továbbfejlesztett Brikka kávéfőző nyomásszabályozó szelepében egy szilikonmembrán segíti, hogy még krémesebb, vastagab hab képződjön eszpresszódon, mely az új technológiával tömörebb és vastagabb lesz, kevesebb képződő buborékkal a felszínén.

Durvára őrölt kávéval használd!

A kávéfőzőbe soha nem rakj az előírtnál több vizet! Gáztűzhely használatánál a láng ne érjen a kávéfőző oldaláig, ill. soha ne érje el a biztonsági szelepet. A kávéfőzővel nem lehet fél adagot készíteni, a szűrőtartó kosarat rakd tele kávéval, de ne tömörítsd vagy nyomd le a kávét.

Gáz, elektromos és kerámia főzőlapon használható
Alumíniumból készül, mosogatógépben nem mosható
Olasz minőség és dizájn

A tető közepe lyukas. 

A terméket 2011. óta a Bialetti cég romániai gyárában gyártják.

NÉZD MEG VIDEÓN

Kompatibilis alkatrészek:

Bialetti Brikka 4 személyeshez: 6 személyes alumínum kávéfőzöhöz való gumitömítés és szűrőkávétölcsér

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

Bi-7314

Adatlap

Bevonat/anyag
Alumínium
Tűzhely
Nem indukciós
Méret
4 személyes

Jelenleg nincs vélemény.

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása