• Új
Forever Miss Perla kávéfőző

Forever Miss Perla rozsdamentes kávéfőző

12 490 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 12 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 12 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 120 Ft.

Adóval együtt Szállítás 1-3 napon belül

Rozsdamentes kotyogós kávéfőző

Méret
Mennyiség Készleten

Büszkén mutatjuk be a Forever legújabb modelljét, a Perlát. A Perla rozsdamentes kávéfőző trendi megjelenésű.

A fogantyúhoz rögzített gomb elegáns és nagyon praktikus, mivel lehetővé teszi a kávé csöpögés nélküli kiöntését. Egyszóval a Perla egy szemrevaló kávéfőző.

A kávéfőző alkalmas az indukciós főzőlapon való használatra. Gáz, elektromos tűzhelyen és kerámia főzőlapon is használható. 

Olyan, mint az összes többi kávéfőzőnk: rendkívül tartós és robusztus. A tölcsér, a szűrő, a szilikon tömítés és a fogantyú szükség esetén gyorsan és egyszerűen cserélhető.

Rozsdamentes acélból készül, alumíniumot nem tartalmaz.
Mosogatógépben való mosását nem ajánljuk

Olasz minőség és dizájn

Jótállás: 2 év

Mivel vannak olyan indukciós tűzhelyek, amelyek csak meghatározott átmérő fölötti edényeket tudnak melegíteni (főként a régebbi típusúak), rendelés előtt nézd meg a főzőlapod használati utasításában, hogy mekkora a legkisebb edény, amely működni fog rajta. Első használatkor tedd a kávéfőzőt a legkisebb főzőzónára víz és kávé nélkül, majd pár másodpercre kapcsold be a tűzhelyet. Ellenőrizd, hogy a kávéfőző melegszik-e, majd vedd le a tűzhelyről. A tűzhely jelezni fogja, ha nem tudja melegíteni a kávéfőzőt. 

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

F-121351
2016-12-05

Adatlap

Bevonat/anyag
Rozsdamentes
Tűzhely
Indukciós

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása