Bialetti Centenáriumi Mini Express kávéfőző 2 csészével

Bialetti Centenáriumi Mini Express kávéfőző 2 csészével

14 490 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 14 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 14 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 140 Ft.

Adóval együtt
Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A Bialetti 2019-ben egy korlátozott kiadású kollekcióval ünnepli a 100 év kiválóságát, minőségét és hagyományát. Egyedi darabok, amelyeket a hiteles Bialetti aláírás reprodukciója díszít.

A Centenáriumi kollekció azért kelt életre, hogy összehozza a Moka feltalálójának márkáját és a kávé eredetét, Etiópiában, a Yirgacheffe régióban. Eredeti kivitelű kollekció, amellyel élvezheti a kávé napi rituáléját: a talajtól a kotyogóig, egészen a kiegészítőkig. A sorozat kialakítása különösen az etióp színeket kelti életre, például az intenzív bordót, amely a helyi stílusra emlékeztet, valamint a kávéfőző vonalai által inspirált virágmintát, mely az egész kollekciót díszíti.

Alfonso Bialetti 1933-ra fejezte be a Moka Express tervezését, amely újszerűségével, dizájnjával új korszakot nyitott a kávézásban nemcsak Olaszországban, hanem az egész világon.

A Mini Express a Bialetti tervezésének és kreativitásának zászlóshajója. Az innovatív adagolórendszer közvetlenül a csészébe vezeti az elkészült kávét, így lehetővé teszi, hogy olyan kávét kapjon, amely mindig forró és fogyasztásra készen áll. A Mini Express egy valóban különleges kávészünethez tervezett kávéfőző.

  • Gáz, elektromos és kerámia főzőlapon használható.
  • Könnyen tisztítható biztonsági szelep
  • Csésze kapacitása: 45 ml
  • Mosogatógépben nem mosható.
  • Made in Italy

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

Bi-Cent005

Adatlap

Bevonat/anyag
Alumínium
Tűzhely
Nem indukciós
Méret
2 személyes

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása