• Új

Matcha Magic Nespresso kompatibilis kapszula 10db

2 390 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 23 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 23 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 23 Ft.

Adóval együtt

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
3 5% Legfeljebb 359 Ft
Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

Nespresso kompatibils Matcha tea kapszula smaragdzöld habbal egy gombnyomással!

Ilyen gyorsan nem ment a matcha elkészítés eddig! Egyetlen gombnyomással másodpercek alatt elkészítheted kevenc Matcha teádat. A kapszulák kompatibilisek az összes Nespresso® géppel.

A kapszulákban található matcha tea  tápanyagokban gazdag vulkanikus talajon, Japán déli részén Kagoshima prefektúrában művelt ültetvényekről származik. 

Egyszerű, gyors elkészítés,  finom matcha a legfinomabb smaragdzöld habbal. Ízlésétől függően elkészítheted a Matchát Koicha (kevesebb víz - hasonlóan az eszpresszóhoz) vagy Usucha (hosszabb - több víz) módon.

1. Tipp: A Matcha Latte teához előzetesen habosítsd fel a tejet, és tedd a csészébe. Ezután csak tedd be a gépbe a kapszulát és kész is a Matcha Latte egy gombnyomásra!

2. Tipp: Ha Nespresso gépedet kávékészítésre is használod, javasoljuk, hogy minden kávé után indíts el egy üres főzési folyamatot, hogy a hamisítatlan Matcha ízt garantáljuk.

Kiszerelés: 10 db kapszula 1,5 gr/kapszula

Matcha Magic
HU2910

Adatlap

Kompatibilitás
Nespresso
Tea fajta
Matcha
Ital típusa
Tea

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása