• -50%
ZAX Choco Chocolor prémium kézműves étcsokoládé 90g

ZAX Choco Chocolor prémium kézműves étcsokoládé 80g

995 Ft

Erre a termékre nem jár hűségpont, mivel akciós termék

1 990 Ft
- 50%
Adóval együtt

Prémium kézműves csokoládé

Mennyiség Készleten

A ZAX 3D signature csokoládétáblái egytől-egyig kézzel festettek. Ez nem csak egy sima táblacsoki, hanem sokkal inkább vizuális és érzéki élményt adó karakteres élvezeti cikk. Alapanyaguk CREA Blend ét-, tejcsokoládék, amelyet a formák és színek egyedi kombinációja tesz különlegessé. Színviláguk folyamatosan változó, készítőjüknek inspirációitól függően. Vagány és absztrakt, ez is ZAX!

Minőségét megőrzi: 2022.08.31.

Nettó súly: 80g

Bemutatjuk a ZAX Choco-t

Vagány, merész és stílusos

Ilyen is lehet egy csokoládé, főleg szerintünk!

Minden az otthoni konyhánkban kezdődött, ahol tíz évvel ezelőtt megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy milyen izgalmas hobbi lehetne a csokoládékészítés. Aztán szerelem, később hivatás lett belőle, és évről évre nőttek a képzéssel, workshopokkal, tanfolyamokkal töltött órák számai. A kitartásnak hála megszületett a ZAX.

Messze nem költöztünk, az otthonunk - és a ZAX bölcsője - mellett, a Duna partján nyitottuk meg az első üzletünket és a csokoládéműhelyt is, amit a legmodernebb eszközökkel szereltünk fel. Így azt a tudást, amit nemzetközi mesterektől elsajátítottunk, itthon is meg tudjuk mutatni. A munkamegosztás adott: Zsuzsa, a csokoládémester elkészíti a kézzel festett, díjnyertes nemzetközi csokoládéból készült bonbonokat, táblás csokikat, drazsékat és krémeket, Ferenc pedig eljuttatja azokhoz, akiknek szükségük van rá. A csapatmunka örök, és persze családban is marad.

Alapelvünk, hogy prémium terméket - amilyen a ZAX is - csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Így beutaztuk a világ országait, és összeválogattuk a legkiemelkedőbb termelőket, hogy tőlük szerezzük be az édes alapot. A kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik.

A csokoládé a francia Valrhona, az olasz Domori és Crea csokoládégyártók biztos alapjai, garanciái az általunk célzott minőségnek, de ez önmagában kevés lenne.

Az alapot a műhelyünkben, többszörösen temperáljuk, ízesítjük, formába öntjük, kézzel festjük, díszítjük, szórjuk, csomagoljuk, szállítjuk.

Ezt csak itt a műhelyben tudjuk személyesen úgy értelmezni, formálni, ízesíteni, hogy termékeink a prémium érzéssel önazonossá váljanak, valamint a fogyasztóink számára magas élvezeti élményt nyújtsanak. Nem csak a mennyiségen van a hangsúly, hiszen egy szem bonbon kóstolása is remek dolog.

HU2591

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása