Passalacqua Cremador Espresso Bar szemes kávé 1kg

11 990 Ft

(84 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 11 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 11 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 110 Ft.

Adóval együtt

Egységár: 11990 Ft/kg

Nettó súly: 1 kg

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A Passalacqua kávépörkölő története 1948-ban kezdődött. A családi vállalkozás kezdetben rendkívül kisméretű volt, de az elkövetkezendő évek során jelentős fejlődésen ment keresztül. Nápoly közelében, Casavatore városában található új üzemük alapterülete mintegy 5000 négyzetméter, gyártókapacitásuk pedig 3460 kg/óra. Termékeik ma már a világ minden pontján megtalálhatóak, manufakturális hagyományainkat azonban napjainkig megőrizték. A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva termékeikhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használják fel.

A Passalacqua Creamdor kifinomult és könnyed karaktere Dél-Olaszország jellegzetes ízvilágát idézi. Illata különleges és összetéveszthetetlen. A legkeresettebb kávéik egyike.

A Passalacqua Cremador kiváló minősége minden kávérajongót lenyűgöz. Egyéb, tejjel és cukorral fogyasztott hagyományos kávéfajtákhoz hasonlóan a Cremadort is kellemes és harmonikus, nem túl erőteljes ízvilág jellemzi. Automata kávéfőzőkhöz is tökéletes választás.

A 70% arabica és 30% robusta  kávébabot tartalmazó keverék esetében tökéletes egységet alkot a testes jelleg és a magával ragadó ízhatás. Az Ibis fajtákra jellemző kellemes malátás ízjegyek pedig csodálatos mogyoróbarna színben pompázó sűrű krémréteggel párosulnak.

A Passalacqua keverékekhez hasonlóan a Cremadort is viszonylag sötét szín és hagyományos dél-olaszországi pörkölés jellemzi.

Nettó súly: 1 kg

Passalacqua
HU2574

Adatlap

Súly
1kg
Arabica-Robusta arány
70-30
Koffeintartalom
Koffeint tartalmazó

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása