Forever Miss Diamond 2 személyes kávéfőző

12 590 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 12 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 12 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 120 Ft.

Adóval együtt

Rozsdamentes kotyogós kávéfőző

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A MINŐSÉGI kávéfőző

Hibátlan. Talán ezzel a szóval jellemezhetjük a legjobban a Miss Diamond kávéfőzőt. 

Diszkrét és előkelő: egyenes vonalvezetése, csillogó felülete és a magas színvonalú gyártás teszi a Miss Diamond kávéfőzőt időtállóan széppé, hogy veled tartson a mindennapokban.

Szilikon tömítés: Higiénikus és könnyen tisztítható, könnyű kicserélni és kiemelkedően hosszú élettartamú. 

Ergonomikus nyitás: ergonomikusan a perem szélénél elhelyezett gomb könnyen nyithatóvá teszi a kávéfőző fedelét, lehetővé téve az egykezes használatot.

Markolat: Anyaga rozsdamentes acél, biztonságosan a kávéfőző testéhez rögzítve. Egységes és elegáns design, könnyen tisztítható a mindennapi használat során. 

Gáz, elektromos és kerámia és indukciós főzőlapon használható. Gáztűzhely használata során a kávéfőző markolata felmelegedhet! 

Figyelem: nem minden indukciós tűzhelyen működik a kisebb átmérő miatt

A kávéfőző aljának átmérője: 8 cm

Rozsdamentes acélból készül, alumíniumot nem tartalmaz.
Mosogatógépben mosható.

Olasz minőség és dizájn

Jótállás: 2 év

Mivel vannak olyan indukciós tűzhelyek, amelyek csak meghatározott átmérő fölötti edényeket tudnak melegíteni (főként a régebbi típusúak), rendelés előtt nézd meg a főzőlapod használati utasításában, hogy mekkora a legkisebb edény, amely működni fog rajta. Első használatkor tedd a kávéfőzőt a legkisebb főzőzónára víz és kávé nélkül, majd pár másodpercre kapcsold be a tűzhelyet. Ellenőrizd, hogy a kávéfőző melegszik-e, majd vedd le a tűzhelyről. A tűzhely jelezni fogja, ha nem tudja melegíteni a kávéfőzőt. 

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

F-121901
2017-07-24

Adatlap

Bevonat/anyag
Rozsdamentes
Tűzhely
Indukciós
Méret
2 személyes

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása