Blue Bird Cherry Bird ízesített Nespresso kompatibilis kávékapszula 10 db

1 200 Ft

(120 Ft egy csésze kávé)

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 1 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 1 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 10 Ft.

Adóval együtt

Nettó súly: 53 g

Egységár: 22642 Ft/kg

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A Blue Bird Pörkölő 2013 óta működik Budapest szívében. A kezdetekben 2 kilós pörkölőgéppel induló vállalkozás hamar kinőtte magát. A Gozsdu udvarból indult pörkölő később a Rumbach Sebestyén utcai kávézóban működött, immáron 16 kilós kapacitású Coffee-Tech Engineering géppel.

A kezdetektől azzal az elképzeléssel dolgozunk, hogy a minőségi kávépörkölés elválaszthatatlan a minőségi kávézótól. Ezért a baristáink és vásárlóink visszacsatolásait különösen nagyra értékeljük.

A Blue Bird Roastery-nél a hagyományos kávékészítés mellett törekszünk a vásárlók igényeinek megfelelő termékeket fejleszteni. Ízesített kávéink előállításakor két fontos dolgot veszünk figyelembe: a minőségi alapanyag kiválasztását és a harmonikus ízvilág megalkotását.

Az aromatizáláskor kizárólag természetes aromákat használunk. A Frey & Lau által előállított aromák nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, így bárki bátran fogyaszthatja az így készült kávét. Alapkávénak olyan zöld kávékat választunk, melyek ízjegyei nem ütköznek az aroma ízével.

Blue Bird Coffe - Cherry Bird ízesített Nespresso kompatibilis kávékapszula 

90% Arabica - 10% Robusta kávé

Cherry Bird: A cseresznye és a kávé harmóniájából született a Cherry Bird, a vibráló aromák kedvelőinek. 

A Blue Bird Aromatizált kávékapszulája akár ajándéknak is kitűnő választás!

Nettó súly: 53 g

BBC-Cherrykapsz

Adatlap

Arabica-Robusta arány
90-10
Koffeintartalom
Koffeint tartalmazó
Ízesítés
Cseresznye
Kompatibilitás
Nespresso

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása