Hario Standard kézi kávédaráló

Hario Standard kézi kávédaráló

15 490 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 15 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 15 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 150 Ft.

Kézi őrlő, kerámia tárcsával

Mennyiség Nincs készleten

Hario hagyományos (MCS-1) kézi kávéőrlő a retro feeling kedvelőinek.

- őrlőtárcsák típusa: kúpos

- az őrleményfinomság állítható (kotyogóshoz, filterkávéhoz és alternatív kávéfőzéshez ajánljuk)

- könnyű használat és tisztítás

- az őrlőtárcsák anyaga: kerámia

- anyaga: felső része acél, aló része keményfa

- babtartály kapacitás: 40 g

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:

- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.

- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

Hario-MCS-1
2020-05-05

Adatlap

Működés
Kézi

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása