Nem tudok regisztrálni/bejelentkezni…

Ha esetleg még nem tette volna meg, kérjük, olvassa el a „Vásárlási feltételek” menüben a regisztráció pontot. Amennyiben ezek után sem sikerül, írjon levelet a probléma ismertetésével, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 20-340-0280 telefonszámon, segítünk. A regisztráció és a webáruházon keresztüli rendelés kiküszöböli a félreértéseket, valamint megkönnyíti és lerövidíti következő rendeléseinek menetét és a mi munkánkat is segíti, hiszen biztosan megkapunk minden adatot és könnyebb a kapcsolattartás is. Amennyiben mégsem szeretne regisztrálni, rendelését leadhatja vendégként is (Kosár -> Vendég pénztár), illetve megrendelését e-mailen és telefonon is elfogadjuk (szükséges adatok: termék neve, ára, mennyisége, számlázási/szállítási név, cím, fizetési mód (készpénz, utánvét, utalás), szállítási mód (személyes átvétel, szállítás csomagpontra/postapontra vagy házhozszállítás futárszolgálattal).

Néhány konkrét probléma a bejelentkezéssel kapcsolatban:

  • A klasszikus kisbetű-nagybetű eset - ellenőrizze a „Caps Lock" állapotát.
  • Helytelen felhasználónév/jelszó - a felhasználónév esetében a leggyakrabban az a probléma, hogy másik email címet ad meg (ha van több esetleg), nem azt amelyikkel regisztrált. Ha ez jó, akkor sajnos a jelszót tévesztették el. Az „Elfelejtettem a jelszót" linkre kattintva lehet kérni jelszó emlékeztetőt.

Nem jön be a GLS csomagpont vagy Postapont térképes címválasztó

Frissítse az oldalt az F5 billentyűvel, vagy az "Oldal újratöltése" gombbal.


Van-e üzletük?

Üzletünk nincs. A rendelések személyesen átvehetők a Netpresso Kft. irodájában, cím: 2151 Fót, Németh Kálmán út 52.  
Nyitva tartás: hétfő-péntek 9:00-15:00 (12:00-12:30 ebédszünet). Egyéb időpontban egyeztetés szerint. A raktárkészletről telefonon vagy e-mailben szívesen adunk felvilágosítást.


Van-e raktáron?

A termékek részletes adatlapján a kép mellett található információ arról, hogy van-e raktáron, illetve rendelhető-e. A terméklap alján esetenként kiegészítő információ szerepelhet (pl. várható beszerzési idő). A rendelés leadását követően minden esetben visszajelezzük, hogy a terméket tudjuk-e raktárról szállítani vagy hogy kb. mikorra tudjuk beszerezni. Törekszünk a termékek minél hamarabbi beszerzésére. Bővebb információért hívja az ügyfélszolgálatot.


Kotyogós kávéfőzők mérete – melyiket válasszam?

Kávéfőzőink mérete olasz szabvány, ami kisebb, mint a Magyarországon megszokott, tehát aki „hosszabban” issza a kávét, érdemes nagyobb méretet választani, pl. 2 személyre a 3 személyeset, Brikkánál a 2 helyett a 4 személyeset. A kávéfőzőkhöz nincs két méretű szűrőkosár.

 

Hasznos tudnivalókat kotyogókhoz ide kattintva találhat.

 

Új fiók létrehozása