A Kávébolt.net webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy elsősorban a lakosság, ill. cégek, titkárságok számára minőségi, jórészt Magyarországon egyedi termékeket kínáljuk kényelmes, online vásárlási lehetőséggel.

Webáruházunk ötletének gondolata és a kávé iránti szenvedélyünk jónéhány évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor is egy kávé importtal foglalkozó külföldi barátunk megmutatta nekünk, hogy milyen az igazi olasz eszpresszó kávé. Ennek hatásárára 2009-ben létrehoztunk egy webáruházat, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyük a rendkívüli, csodás aromákkal rendelkező Barbera kávét, hogy a lehető legtöbben élvezhessék otthonukban is az igazi dél-olasz eszpresszó ízét.

A vevői igényekre reagálva termékskálánkat az eltelt idő alatt jelentősen kibővítettük. Jelenleg 26 kávépörkölő termékét forgalmazzuk, melyek többsége olasz. Ez a választék jelenleg egyedülálló a magyar online kereskedelemben. A kávék kiszerelését tekintve sem okozunk csalódást, hiszen a szemes és őrölt kávén, pod-okon kívül Nespresso és Dolce Gusto kávékapszulákból is széles választékot talál a kedves vásárló. 

Webáruházunk nyitása előtt a magyar piacon hiányként érzékeltük a minőségi kotyogók beszerezhetőségét. Ezért kezdtük el forgalmazni a Bialetti termékeket, a Bialetti Brikka azóta is slágertermékeink közé tartoznak.

Kávéfőző kínálatunkat a szintén olasz Forever Italia igényes, egyedi megjelenésű termékeivel bővítettünk. Az indukciós főzőlapon használható Miss Prestige Induction, Miss Perla és Miss Conny kávéfőzők igen közkedvelt termékek.

Annak érdekében, hogy kedves vevőink mindent megtaláljanak nálunk, ami egy igazi olasz eszpresszóhoz kell, felvettük kínálatunkba az olasz Gaggia, Saeco, Lelit és Rancilio kávéfőzőket, melyeket eredeti magyar importőri garanciával és jótállási feltételekkel árusítunk.

Egyedi igények esetén kérjük, keressek minket telefonos vagy e-mail-es elérhetőségeinken.

facebook-icon_50.png  facebook.com/kavebolt.net

Új fiók létrehozása