A kívánságlista használata

A kívánságlista arra szolgál, hogy ha valamilyen alkalomra várhatóan megajándékoznak a családtagok, rokonok, barátok, munkatársak stb., akkor megkönnyítsd a dolgukat az ajándék kiválasztásában. A webáruházunkban regisztrált felhasználóként összeállíthatsz egy kívánságlistát azokból a termékekből, amelyeket szeretnél megkapni, majd ezt a listát elküldöd az érintetteknek, hogy ebből választva egyszerűen és könnyen megvegyék a kedvedre való ajándékot.

A kívánságlista létrehozása nagyon egyszerű, pár lépés az egész:

1. Lépj be a webáruházba, vagy ha még nem regisztráltál, akkor regisztrálj. 


Belépés


2. A fiókom menüpontba lépve válaszd ki a „Kívánságlistáim” opciót 

Kívánságlista

3. Hozz létre egy vagy több kívánságlistát (pl. Karácsony, Születésnap)

   Listák

4. Keresd meg a kívánt terméket az áruházban és kattints a „Hozzáadás a kívánságlistához” lehetőségre. Ha csak egy kívánságlistád van, akkor azonnal hozzáadja, ha több listád van, akkor ki kell választani, hogy melyikhez adja hozzá.

Listába1  Listába 2

5. Miután minden terméket hozzáadtál, amelyek a kívánságaid között szerepeltek, akkor vagy az utolsó termék hozzáadása után a felugró ablakban kattints erre: „Nézd meg a kívánságlistádat”, vagy ismét belépve a Fiókom/Kívánságlistáim menübe el tudod küldeni a listát a kiválasztott személyeknek.

Ehhez először kattints a megfelelő listára (pl. Karácsony), majd a „Kívánságlista elküldése gombra. Ekkor megjelennek üres email mezők, ahová beírhatod az email címeket. Ezután már csak a „Küldés” gombra kell kattintani legalul, és már meg is kapták a címzettek a listát.

KL_06_send.png  Küld

Reméljük minden „kívánságod” teljesül :-)

Új fiók létrehozása