Napjainkban a kávé világa egy új márkanévvel gazdagodott: FOREVER, egy fiatal vállalat, mely 20 év tapasztalatára és az alapítók kiváló üzleti szakértelmére tekinthet vissza. Az igazi szenvedély vezeti a vállalat kávéfőző gyártó specialistáinak csapatát; képzett és gyakorlott emberek, az iparág igazi szakértői. Ez a szenvedély arra készteti őket, hogy állandóan fejlesszenek, szelektáljanak, új és magas minőségű termékeket tervezzenek, melyek egyszerre hagyományosak és innovatívak, s melyek tervezése és megalkotása a kitűnő kávé elkészítését hivatott szolgálni.

FOREVER Verbania-ban, a Maggiore tó partján található, a kávéfőző gyártók és háztartási termékek szülőföldjén. A FOREVER saját kávéfőző családjaival lépett be a piacra, melyek között megtalálható a hagyományos Miss Moka Prestige, a Miss Conny és Miss Splendy, mely indukciós főzőlapon is használható, az innovatív és modern Miss Cocò és Miss Tutù. A termékkínálatot folyamatosan frissítik, és minden évben új, élen járó termékekkel jelennek meg, hogy elébe menjenek és megfeleljenek a fogyasztók egyre inkább kifinomult kívánalmainak. Így született meg a vadonatúj Miss Moka Evolution, az első pod-dal működő kávéfőző, a Miss Orzì, mely ideális gabonakávé elkészítéséhez és a hamarosan bevezetésre kerülő Miss Moka Innova, az első alumínium és acél kombinációjával készült kotyogós kávéfőző, amely így indukciós főzőlapon is használható.

Minden FOREVER kávéfőző egy gondos esztétikai és funkcionális tanulmány eredménye, különleges figyelmet fordítanak a szerkezeti és technológiai kérdésekre, a biztonságra, a környezet védelmére, az egészségvédelemre és a végfelhasználók szükségleteire. A fiatal tervezőkkel való együttműködés képessé teszi a vállalatot arra, hogy olyan új és eredeti termékeket kínáljon, melyekben a praktikus használat szép megjelenéssel párosul.


FOREVER kávéfőzőkhöz kapcsolódik az asztali kiegészítők gazdag választéka, melyek tökéletesek bármely terítékhez és minden stílushoz, ízléshez passzolnak.

 

FOREVER Stílusosan élni - ezer ötletet adunk hozzá

 www.mokaforever.com

Új fiók létrehozása