A Bialetti Industrie SpA vállalatról

A Bialetti Industrie SpA a háztartási iparág területén működő vállalat Olaszországan. Két üzleti területen kínálja termékeit: a háztartási - mely magában foglalja a főzőedényeket, nem elektromos kávéfőzőket és konyhai kiegészítőket; valamint az elektromos kisgépek - ide értve az elektromos kávéfőzőket. A Bialetti márkáinak körébe a Bialetti, az Aeternum, a Rondine, a Girmi és a CEM tartoznak. A vállalatnak öt gyártó üzeme van: kettő Olaszországban, egy Törökországban, Romániában és Indiában.

 

Kávéfőzők

A Bialetti az egész világon jól ismert márka, mely a magas minőségű olasz termék szinonimájává vált, köszönhetően a történelmi  Moka Express termékének, mely az olasz dizájn ikonikus terméke, és amely forrradalmasította az otthoni kávéfőzést.

Az eredeti típus mentén dizájnban és funkciójában új modellek születettek, megtartva a  legendás Moka Express minőségégi kritériumait. Köszönhetően a széles és változatos termékskálának, a Bialetti ötvözi a az eredeti ízélést a mai fogyasztók igényeivel.

 

Konyhai főzőedények

A Bialetti Industrie Európa vezető cége a konyhai főzőeszközök gyártása területén a Bialetti, Rondine, Girmi és Aeternum márkáival. A világon egyedülálló alumínium és rozsdamentes termékeket kínál.  Az elsőrendű anyagok választása, a legjobb tapadásmentes bevonatok használata és a részletek tervezésére fordított figyelem tette a Bialetti Industrei-t a "tapadásmentes edények specialistávájá", és biztosítja a technológiailag innovatív termékek gyártását.

 

Az összes Bialetti termék az európai szabványoknak (UNI EN ISO 9001:2000) megfelelő minőséget garantál.

 

A Kávébolt.net a nem elektromos háztartási kávéfőzőket és a tapadásmentes edényeket forgalmazza.

Új fiók létrehozása