Winesave

Winesave

9 990 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 9 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 9 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 90 Ft.

Adóval együtt

Tökéletesen megőrzi a felbontott bor minőségét

Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A Winesave a felbontástól számítva hetekig frissen tartja a megbontott bort. Az oxidáció és a megbontott bor romlása-öregedése az Ausztrál szabadalomnak köszönhetően már a múlté.

A Winesave, íztelen és szagtalan, közömbös argon gázt tartalmaz, mely nehezebb a levegőnél.
A borosüvegbe való befújáskor réteget képez a bor felső felületén, oly módon mint egy 100%-os dugó lenne a boron, minden levegőt elzárva. Ez a módszer tökéletesen védi meg a felbontott bor szín és ízvilágának karakteres összhangját.

Borkedvelőknek:
A borkedvelőknek ez azt is jelenti, hogy akár csak egy pohárral is élvezheti legpatinásabb borát, nem fog kárba veszi egy cseppje sem az oxidáció miatt, mely egyébként abba a pillanatba elkezdődik, hogy a bort felbontotta. Nincsen többé kísértés, hogy az egész üveggel el kell fogyasztania, csak hogy ne kelljen kiönteni, ha már egyszer felbontotta.

Vendéglátóhelyek részére:
Azok a vendéglátó helyek, akik nem csak egész palackkal, hanem pohárra is kínálnak minőségi tételeket, azok számára a Winesave egy tökéletes megoldás, hogy a kiszolgálást gazdaságosan működtessék és a minőséget vendégei részére folyamatosan fenntarthassák. Nincs szükségük nagy beruházást végezniük drága berendezésekre, melyek arra hivatottak, hogy megőrizzék a minőséget, hisz a Winesave gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan használható e területen is, ráadásul nem foglal nagy helyet a pultban.

HOGYAN HASZNÁLD?

  1. Helyezze be a gumicsövet a flakon nyomógombján tálalható fúvókába/kupakba.
  2. Helyezze be a gumicsövet az üvegbe 4 cm-rel a borszint felett, úgy hogy a cső vége / hegye a borosüveg oldalához érjen, így megakadályozva azt, hogy a befújás alatt a bor kifröccsenjen. Fújon be kb egy másodpercnyi egység Winesave-t a palackba.
  3. Zárja le a palackot parafa dugóval vagy bordugóval, amennyiben pezsgő vagy habzó borhoz használja, mindenképp erre alkalmas zárható bordugóval zárja le a palackot. Tárolja az üveget állítva, megfelelő hőmérsékleten. A kitöltéskor távozik az üvegből a Winesave is.

Mit tartalmaz a Winesave?

A Winesave egy 100%-os tisztaságú élelmiszer minőségű, a borra és egyéb italokra teljesen közömbös argon gaz. lsd: http://hu.wikipedia.org/wiki/Argon

Miért Argon?

Az argon teljesen közömbös színtelen, szagtalan és íztelen. Mindezek felett, nem keveredik semmivel. Ez azt jelenti, hogy nincs hatással semmire, amivel kapcsolatba lép. És ami a legfontosabb két és félszer nehezebb a fajsúlya a levegőnél. A súlya miatt átjut a levegőn, és megül bármi tetején, bármi is legyen alatta. A kibontott palackba adagolva megül a bor felületén, egy gátat-dugót alakítva ki az értékes folyadék és a levegő között 100%-os felületen.

Hány alkalommal használható egy flakon Winesave?

Egy befecskendezéshez egy másodpercnyi nyomás szükséges, így összesen 100 alkalommal védi meg az italt egy flakon Winesave. A töltéskor távozik az üvegből a védőgáz, így ha újra le akarjuk zárni az italt, akkor újbóli befúvás szükséges.

Hogyan tartja a felbontott bort tökéletes minőségben?

A levegővel- kifejezetten az oxigénnel való érintkezés változtatja és rontja a bor jellemzőit. Az oxidáció mar az üveg kibontakozik kezdődik és folyamatosan felgyorsul innentől. Az Argon a nyitott üvegbe való beadagolásával a levegő és annak káros elemei másodpercek alatt el lesznek különítve a bor felületéről. Az Argon tökéletes és áthatolhatatlan réteget kepéz a bor és a levegő között.


Használható e pezsgőnél, habzó bornál?

Természetesen, ugyanúgy működik a rendszer ahogy a boroknál, viszont a szénsavas italoknál mindenképp használnia kell egy zárható kupakot (stoppert) ami a felszabaduló széndioxidokat és karbonosodást, az üvegben tartja. Elkerülhetetlen egy csekély szénsav veszteség, de sokkal kevesebb, mint a Winesave használata nélkül, az íz értékek viszont tökéletesek maradnak.


Érdemes e likőröknél, cognac-oknál vagy egyéb italoknál használni?

A Winesave minden olyan ital, vagy akár ételnél alkalmazandó, aminél az oxigénnel való érintkezés elindíthat bármilyen negatív folyamatot, vagy minőségét hosszabb ideig megőrzi.


Mennyi ideig tartja meg a bor minőségét a Winesave?

Mindenkinek megvan a saját véleménye, hogy az adott bor mikor van a bontási fázisban, és mikor lépett már az öregedés fázisba. A szakértők azt mondjak, hogy mindig az adott bortól függ. Mi minden esetben ajánljuk a Winesave használatát, ha egyszer úgy döntött, hogy a megmaradt bort egy másik alkalomkor kívánja elfogyasztani. Nyilván nincsen pontos definíció, hogy a Winesave hatása hány napig működik, hisz sok más tényező együttes hatása befolyásolja ezt. Viszont az tény, hogy napokig, hetekig, akár hónapokig késlelteti a Winesave a romlási fázist, ezt a szakmai vélemények is bizonyítják.

Hogyan tároljuk a palackot?

A Winesave hatása akkor tökéletes ha állítva tartjuk a bort megfelelő hőmérsékletben és páratartalom alatt. Ügyeljünk arra, hogy nagy mozdulatokat ne tegyünk az üveggel a befújást követően.

Winesave
HU1340

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása