Drop Stop Original, 2 db

Borszellőztetős Drop Stop - Wine Breather

1 400 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 1 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 1 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 10 Ft.

Adóval együtt
Mennyiség Készleten Szállítás 1-2 napon belül

A borkedvelők biztosan tudják, hogy a DropStop® márkanév mit is takar. Akik nem, azoknak eláruljuk, hogy a szó, vagyis a Drop Stop® a borospalack szájába helyezhető cseppőr, ami védi a poharat, az abroszt vagy épp a ruhánkat a véletlenül mellé csöppenő nedűtől.

Ez az egyedülálló cseppfogó nélkülözhetetlen a borkedvelők számára, amely kiváló ajándék is lehet, hisz biztosan megtaláljuk a megfelelőt a széles csomagolási és kiegészítői választék közül. A termékek kaphatóak üdvözlőkártyával, MiniDisc dobozban, borosüveg nyakára tehető borgallérral, bordugóval és sok-sok más kiszerelésben.

Wine Breather: A termék úgy lett kifejlesztve, hogy a DropStop korongon található rovátkák segítségével, a bort megszellőztetve un. dekantálva önthetjük a pohárba. Használata oly egyszerű, mint a DropStop használata, bortöltés után öblítsük le meleg vízben és újra használható.

A WineBreather saját logóval, brandingelve is kapható, így megjelenhet rajta cége logója vagy egyedi grafikája.

Mennyiség: a csomagolás 2 db borszellőztetős DropStop-ot tartalmaz

Származási hely: Dánia

A WineBreather használata:


DropStop
HU1096

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása