TADAMM! Tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel

TADAMM! Tölgyfa kávétömörítő tartó 59 mm-es belső körrel

2 990 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető 2 hűségpont. Kosarad értéke így összesen 2 hűségpont Ez kuponra váltható a következő értékben: 20 Ft.

Adóval együtt
Mennyiség Nincs készleten - rendelhető

Tölgyfa kávétömörítő tartó 59mm-es belső körrel.
Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet. 

A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

Nincs két teljesen egyforma színnel rendelkező fa, természetes mivoltának köszönhetően! Ezért minden egyes darab egy picit más. Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek!

Egy egyszerű és esztétikus kiegészítő a kávétömörítő tárolására. Bármely méretű tamper tartója lehet, mivel 59 mm átmérőjű a belső kör.

Viszont erre a kérdésre mindenképp készülj fel, amit minden vendéged fel fog tenni: "Waooo, ez milyen fából készült?"

Tehát, hogy ne csak állj ott majd mellette, légy felkészült! Jól figyelj és jegyezd meg!

  • Osztályon felüli tölgyfából, amely egy sárgásbarna színű igen értékes keményfa.
  • A tölgy az európai kultúrában az istenek fája. Jelképezi az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is.
  • Az évgyűrűk kézzel tapinthatóak. Rendkívül különleges érzést keltve ezzel.

NEM KELETKEZIK VESZÉLYES HULLADÉK ⇒ nem kell védőeszközt használni - ezáltal kevesebb a hulladék-, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.

NEM JUT KÁROS ANYAG A SZERVEZETEDBE, NEM RÁKKELTŐ - A baristának a tamper olyan mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedben. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetbe.

TADAMM! márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat! 
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákban fogod megkapni, ami fagyapottal lesz kibélelve. A biológiailag lebomló csomagolóanyag a gyártó igyekszik környezettudatos magatartást tanúsítani.

Tad-Ttarto59

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek

Új fiók létrehozása